Behandlinger

Fyllingsterapi

Når en tann har hull( karies) eller mindre deler av tannen/ fyllingen er skadet, kan tannen bygges opp ved bruk av fyllingsmaterialer. Det mest brukte fyllingsmaterialet er kompositt/ plast. Fra  01.01. 2008 ble det forbudt å bruke amalgam som fyllingsmateriale.

Bestill time

Krone/bro og proteser

Krone, bro og proteser omfatter kunstige erstatninger for tenner som er ødelagt eller må erstattes. Dette kan gjøres med faste og avtagbare løsninger. Vi behandler også tannsett som er slitt, ødelagt av syreskader eller har behov for rehabilitering av andre årsaker.

 

 

Bestill time

Rotfylling

Når nerven i tannen er skadet eller infisert av bakterier, må tannen rotfylles dersom du ønsker å bevare den. Tannlegen renser ut rotkanalene, desinfiserer og tetter igjen med et rotfyllingsmateriale.

Bestill time

Implantater

Nesten alle tapte tenner kan erstattes med implantater. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan inn i kjevebenet, som erstatter den manglende roten. På den festes en krone, eller den kan fungere som et ledd i en større bro.

 

Bestill time

Akuttbehandling

Har du behov for akutthjelp ved tannverk, traume e.l , ring oss på tlf. 61 25 06 92. Så hjelper vi deg.

 

Bestill time

Forebyggende behandling

Vi hjelper deg med å ta vare på dine tenner.
Med riktig bruk av børsteteknikk, bruk av tanntråd og mellomrombørster, kan vi gi deg et godt grunnlag for at du skal opprettholde en god munnhelse over tid. Vi tilbyr jevnlig oppfølging tilpasset ditt behov.


 

Bestill time

Tannkjøttsykdom.

Tannkjøttsykdom omfatter mange tilstander, som hovent betent tannkjøtt( gingivitt) til festetap og tap av tenner ( periodontitt) Dårlig ånde og smak, samt langvarig tannpine kan være tegn på periodontitt.. Dårlig munnhygiene, røyking, stress, arvelige faktorer, samt enkelte sykdommer og medisiner kan påvirke sykdomsforløpet.

 

Bestill time

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
61 25 06 92